Hamisítványok kiszűrése

Ha internetről szeretne vásárolni, akkor mindig meg kell nézni, hogy honnan tervezi azt, mert számos buktatója lehet, amire nagyon kell figyelni. Nagyon sok a hamis készítmény, amit sok hamis web patikákban kínálnak eladásra, de ezen termékek mit sem érnek, mert hatóanyag nélküliek.

Megbízhatóság, eredeti termékek

Ha a külsőleg akarja kiválasztani a készítményt, mert azt hiszi, hogy úgy eredeti termékre tehet szert, akkor sajnos téved, mert a hamis termékek is ugyanúgy néznek ki kívülről, mint az eredetiek. Tehát erre ne hagyatkozzon, hanem inkább olvassa el a hamisítványokról szóló részleteket itt, és akkor 99%-os valószínűséggel Ön is ki tudja szűrni a nem eredeti termékeket.

A webshop cégszerű hivatalos működése

Nagyon fontos, hogy a következő szempontokat figyelembe vegye, aminek mindenképpen megtalálhatónak kell lennie, ha eredeti webáruházról van szó. Rendelkezik hazai vagy külföldi székhellyel, adószámmal, cégjegyzék számmal, ügyfélszolgálati űrlappal és egyéb kapcsolattartási lehetőségekkel (e-mail esetleg telefon).

Ne rendeljen a webpatikából, ha az oldal üzemeltetőjéről semmi információt nem talál, és ügyfélszolgálat sincsen, ahol panasz esetén a kapcsolatot fel tudná velük venni, de ennyi egyébként sem lenne elég, hogy hiteles legyen a webshop és eredetinek legyen titulálva, így inkább hagyja ekkor a vásárlást és keressen másik online boltot.

Vásárlói tapasztalatok olvasása

Mielőtt valamely tadalafil vagy sildenafil hatóanyagú terméket megrendelné, célszerű róla olvasni, hogy kinek milyen hatást nyújtott, vagy éppen ellenkezőleg, semmit sem tapasztalt a termék használatakor. Ha kommenteket olvas, akkor könnyebb kideríteni, hogy utánzatokat árul-e a webpatika, ahol a kinézett gyógyszert meg szeretné venni.

A saját dolgát rendkívül megkönnyíti, és nem akkor kell esetleg szembenéznie a hamis termékkel, amikor már Önnél van, és nem tudja visszaküldeni, hanem előbb átlátja a helyzetet, hogy az adott helyről nem kéne vásárolni. A google keresőbe üsse be, hogy “termék neve, amit szeretne” + rendelés vélemények, és a sok vevő által írt tapasztalat olvasásának már neki is állhat.

Figyelem! Csak olyan helyen szabad figyelembe venni a vevő által írt véleményt, ahol a készítményt nem tudják forgalmazni és eladni. Mert ellenkező esetben a webáruház tulajdonosa a negatív véleményeket törli, ezáltal csak a pozitívak maradna meg róla, így ebből következtetéseket nem is tudja levonni.

Domain név

Vannak olyan domain nevek, amik a webáruházat hitelessé teszik, ezek a következők, .hu. com vagy .info. Viszont furcsa domain nevek is előfordulhatnak, ezekkel kell vigyázni, mert ezek mögé a csalók bújhatnak, domainnév.cc, domainnév.to Tehát ha az utóbbit látja, akkor ne rendeljen semmit onnan a saját egészségének megóvása érdekében, ezek a hatóság által megszüntethetetlen domain nevek, amit 99%-ban csalók üzemeltetnek.

Másolt szöveges tartalom-10 másodperc alatt ellenőrizhető

A hamis forgalmazókat általában erről lehet felismerni, és innen lehet megkülönböztetni Őket. Miért? A csalók nem bajlódnak azzal, hogy saját maguk kreálják, írják szövegeiket, a termék leírásokat, hanem a könnyű megoldásokat keresik, vagyis más webshop oldaláról lemásolják azt, és úgy tüntetik fel, mintha Ők írták volna. Ha valaki ezt teszi, az bűncselekménynek számít, megsérti a szerzői jogokat, ami büntetendő.

Ezt természetesen az eredeti webáruházat működtetők nem kockáztatnák meg, viszont a csalók előszeretettel csinálják, de könnyen le is tudja ellenőrizni, ami csupán 10 másodperc alatt meg is tehető.

Hogyan lehet rövid idő alatt megtudni, ha van lopott szöveg? Nagyon egyszerű a dolga, hogy megnézze, hogy ha nem eredeti szöveget tartalmaz a weboldal. A www.copyscape.com áll az Ön rendelkezésére. Rá kattint a vizsgálandó weboldal egyik termékére, pl. Kamagra Gold.

Ezután ki kell másolni az URL részt fentről a böngésző címsorából, ami így kezdődik: http://www.xzy.hu/.../ és csupán csak be kell illesztenie a programba, ami rögtön ad egy listát Önnek, hogy van-e az oldalon másolt tartalom. Ha azt mutatja, hogy van lopott rész benne, akkor azt részletesen kiírja honnan volt másolva, de akkor eszébe ne jusson vásárolni onnan, hanem kerülje el messzire.

sildenafil-tadalafil-rendeles hamisítványok
Nagyon alacsony árak

A csalóknak az az elve, hogy a termékeket minél olcsóbban forgalmazzák a webáruházukban, mert ezt használják fel arra, hogy sokan hozzájuk térjenek be. A legtöbb vásárló úgy van vele, hogy ha talál olcsó terméket “akkor miért ne azt vásároljam meg“, de ez főleg egy gyógyszer esetében nem a legokosabb dolog.

Nem tudhatja, hogy az a készítmény miért olyan olcsó, ha máshol annyiért sehol sem talál, csak drágábbért. A magyarázat az, hogy egy bizonyos ár alatt képtelenség venni gyógyszert, ami eredeti, ha pedig alacsony áron kínálják, akkor pedig mindenféle rossz minőségű anyaggal lehet teli, különben nem mennének le a piaci ár alá, ha az a tadalafil vagy sildenafil hatóanyagot is tartalmaz.

Magyarországi webshopból rendeljen, és csak olyan csomagot vegyen át, ami Magyarországi feladótól is érkezett

Ha külföldről rendel, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy átvágják, főleg ha előre is kell fizetnie a termékért. Nagyon sokszor megtörténik az, hogy Ön kifizeti, de mégsem érkezik cserébe semmi, és ekkor már leveszik a saját vállukról a felelősséget, és azt mondják, hogy elakadt a szállítás közben, és nem tudnak vele mit csinálni.

Ha pedig kézbe is kap valamit, az nagyobb esetben lehet hamisítvány, mint eredeti termék. Ha a Magyarországi webáruházakat nézzük, akkor úgy lehet rájönni, hogy csalók keze van a dologban, hogy ha az oldaluk google fordítóval van lefordítva - összecsapott, igénytelen a külalakja, és értelmetlenül vannak a szövegek megfogalmazva.

Figyeljen arra, hogy Magyarországi feladó által érkezett csomagot kapjon. Ha pedig pár nap múlva megérkezik a csomag, de külföldről kapja, akkor ne fogadja el, mert nem tudhatja, hogy a kiküldött termékben milyen összetevők lehetnek, ezért az egészségét kockára tenni sem érdemes. Sokak az utánvéttel küldött külföldi csomagoknak a tartalma WC papírral, falevéllel van kitömve és a megrendelt árut (tadalafil és sildenafil) nem tartalmazza. Mivel külföldre nem fog bíróságra járni, amit a csalók is jól tudnak, így nem teszik bele általában a terméket, amit rendelt, de kap helyette falevelet.

Pénzvisszafizetési garancia

Bármely termék megrendelése esetén nézze meg, hogy van-e a webáruházban pénzvisszafizetési garanciára lehetőség. Ha a készítmény, amit választ, nem hat, akkor fontos, hogy vissza tudja küldeni a készítményt.

Ha a forgalmazók meg vannak elégedve az árult termékeikkel, akkor nincs félnivalójuk sem, mert tudják, hogy nagyon jó minőséggel szolgálnak. Ha pedig nem biztosítják ezen lehetőséget, akkor már is lehet kételkedni, hogy azért nincs, mert termékeik hamisak, és tudják, hogy akkor mindenki visszaküldi őket.

Ne vásároljon magánszemélyek által

Gyógyszert semmi esetre se vásároljon edzőteremből, újság hirdetésből, és más magánszemélyek által se, inkább válassza a megbízható webshopokat, ahol 99% eséllyel kap eredeti terméket.

Fogadja meg a tanácsokat, amikkel elláttuk Önt, és akkor nagy eséllyel olyan eladó sildenafil és tadalafil készítményeket tud megvásárolni, amit szeretne is. Nem fog belefutni rossz és silány minőségű hamisítványokba, csakis eredeti készítményt fog kezébe kapni.

A mi webshopunk jó választás lehet Önnek, megbízhatóak vagyunk és gyorsan kiszállítjuk a tadalafil és sildenafil vásárlás során, ráadásul nagyon kedvező áron is kínáljuk.

Figyelünk a diszkrécióra, és az Ön szemlélete is nagyon fontos nekünk, ezért bármi gondja van, ossza meg ügyfélszolgálatunkon velünk.

A mi webshopunk

Jó választás lehet Önnek, megbízhatóak vagyunk és gyorsan kiszállítjuk a rendelt terméket

Shopping Cart
error: Védett tartalom!!
Scroll to Top