Szállítási és fizetési információk

Most megtudhatja, hogy a szállításnak, átvételnek milyen alternatívái vannak, amelyek között kiválaszthatja azt, amelyik a legközelebb áll Önhöz, és a legkényelmesebb. 

Eltérések a fizetési módok között

Ezenfelül érdemes azért is elolvasnia, hogy milyen szállítási módok vannak, mert megtudhatja azt is, hogy melyik milyen előnnyel és hátránnyal rendelkeznek, ezen kívül pedig a fizetési módokban is lehetnek eltérések, amit a kellemetlen helyzetek elkerülése miatt fontos tudnia.

sildenafil-tadalafil-rendelés szállítás

Megadott címre történő szállítás

Ha nem szeretne kimozdulni otthonából, csupán csak várni szeretné, hogy kiszemelt terméke végre megérkezzen, akkor ez lehet a legpraktikusabb megoldás Önnek, mivel csak az ajtót kell kinyitnia a futárnak, amikor csak fizet és már át is veheti a tadalafil vagy sildenafil hatóanyagú alaposan becsomagolt, 100%-ban diszkrét csomagját.

GLS

GLS posta futár által

Előnye, hogy a kiszállítási – átvételi nap/idő módosítható. 1-2 órás intervallumban arról is tájékoztatják, hogy mikor érkezik meg Önhöz a termék és tud beszélni telefonon a futárral is.

Mindenképpen a megadott címen kell lennie akkor, amikor a futár viszi ki a csomagját, mert ha második alkalommal se találja otthon, akkor sajnos kifizettethetik a szállítás díját. Készpénz és bankkártyával is történhet a fizetés.

GLS csomagautomata

Mielőtt kiválasztaná ezt az opciót, előtte mérlegeljen, hogy MAXIMUM 5 nap alatt el tud-e menni csomagjáért, ugyanis csak ennyi idő áll rendelkezésére. Ha keveset van otthon munkájából fakadóan, akkor ez egy kézenfekvő megoldás lehet Ön számára. Szintén kitűnő választás, ha nem szeretné otthoni címére kérni, mert szeretné titokban tartani azt, hogy mit rendelt.

Bármelyik napszakban átveheti a terméket, legyen az nappal vagy éjszaka, illetve hétvége. Ebben az esetben teljes nyugalommal veheti fel csomagot, senkivel nem kell találkoznia és beszélnie. Ha ezt választja, akkor ne feledje, hogy
kizárólag bankkártyával tud fizetni, sajnos a terminál készpénzt nem tud elfogadni.

Értesítést is kapni fog arról, hogy mikor mehet a csomagért, SMS-ben vagy e-mailben fogják Önt tudósítani erről. Egy kódot fog benne megtalálni, amivel a széfet fogja tudni kinyitni. Ha kinyílt a széf, akkor ki is veheti a csomagot.

Shopping Cart
error: Védett tartalom!!
Scroll to Top