Szállítási és fizetési információk

Most megtudhatja, hogy a szállításnak, átvételnek milyen alternatívái vannak, amelyek között kiválaszthatja azt, amelyik a legközelebb áll Önhöz, és a legkényelmesebb. 

Eltérések a fizetési módok között

Ezenfelül érdemes azért is elolvasnia, hogy milyen szállítási módok vannak, mert megtudhatja azt is, hogy melyik milyen előnnyel és hátránnyal rendelkeznek, ezen kívül pedig a fizetési módokban is lehetnek eltérések, amit a kellemetlen helyzetek elkerülése miatt fontos tudnia.

sildenafil-tadalafil-rendelés szállítás

Megadott címre történő szállítás

Ha nem szeretne kimozdulni otthonából, csupán csak várni szeretné, hogy kiszemelt terméke végre megérkezzen, akkor ez lehet a legpraktikusabb megoldás Önnek, mivel csak az ajtót kell kinyitnia a futárnak, amikor csak fizet és már át is veheti a tadalafil vagy sildenafil hatóanyagú alaposan becsomagolt, 100%-ban diszkrét csomagját.

GLS

GLS posta futár által

Előnye, hogy a kiszállítási – átvételi nap/idő módosítható. 1-2 órás intervallumban arról is tájékoztatják, hogy mikor érkezik meg Önhöz a termék és tud beszélni telefonon a futárral is.

Mindenképpen a megadott címen kell lennie akkor, amikor a futár viszi ki a csomagját, mert ha második alkalommal se találja otthon, akkor sajnos kifizettethetik a szállítás díját. Készpénz és bankkártyával is történhet a fizetés.
MPL

MPL posta futár által

Ha az MPL futár/postás megérkezik a megadott címre, de éppen mégsem lenne otthon, akkor bedobja az értesítőt a postaládába, amivel már be is tud sétálni a postára a csomagjáért nyitvatartási időben és okmányai bemutatásával átvenni azt. 10 nap áll rendelkezésére, hogy elmenjen a csomagért, addig a postán pihen a csomagja. Bármivel tud fizetni, készpénzzel vagy bankkártyával is.

Csomagpont átvételi lehetőségek

COOP

MOL benzinkút, COOP üzletek

Ha munkájából adódóan nagyon kevés ideje van, akkor a legjobb átvételi mód az lehet, ha valamely COOP üzletet vagy MOL benzinkutat választja, mert ezek nyitvatartása általában hosszú, akár 0-24 órában, ráadásul hétvégén is nyitva tart. 5 napja van arra, hogy felvegye a csomagot. Ebben az esetben is lehetségese a fizetés készpénzzel és bankkártyával is.

Postán maradó küldemény

Posta

Postahivatalban átvehető

Nem szeretné saját lakcímére rendelni a terméket? Természetes ez sem probléma, mert rendelheti valamelyik postahivatalba is, ahol nagyon könnyedén át is veheti a csomagot. Mikor megrendeli a terméket és ezt a módot választja, azelőtt intelligens módon rendszerünkben megnézheti térképen, hogy melyik az a posta, amelyik Önhöz a legközelebb található meg vagy amelyik szimpatikus.

A nyitvatartásuk általában nem túl hosszú és hétvégén sem tartanak nyitva. 10 napja van arra, hogy elmenjen a csomagért és az okmányai illetve az utánvételi összeg kifizetése mellett tudja átvenni azt. Elfogadott a készpénzes és bankkártyás fizetés is.

Átvétel csomagautomatából

Csomagautomata

MPL csomagautomata

Mielőtt kiválasztaná ezt az opciót, előtte mérlegeljen, hogy MAXIMUM 2 nap alatt el tud-e menni csomagjáért, ugyanis csak ennyi idő áll rendelkezésére. Ha keveset van otthon munkájából fakadóan, akkor ez egy kézenfekvő megoldás lehet Ön számára. Szintén kitűnő választás, ha nem szeretné otthoni címére kérni, mert szeretné titokban tartani azt, hogy mit rendelt.

Bármelyik napszakban átveheti a terméket, legyen az nappal vagy éjszaka, illetve hétvége. Ebben az esetben teljes nyugalommal veheti fel csomagot, senkivel nem kell találkoznia és beszélnie. Ha ezt választja, akkor ne feledje, hogy
kizárólag bankkártyával tud fizetni, sajnos a terminál készpénzt nem tud elfogadni.

Értesítést is kapni fog arról, hogy mikor mehet a csomagért, SMS-ben vagy e-mailben fogják Önt tudósítani erről. Egy kódot fog benne megtalálni, amivel a széfet fogja tudni kinyitni. Ha kinyílt a széf, akkor ki is veheti a csomagot.
Shopping Cart
error: Védett tartalom!!
Scroll to Top