Tadalafil

A potencianövelő termékek piaca igencsak szerteágazó, hatóanyagból is többféle, a termékek palettája pedig igencsak széles választási lehetőséget kínál.

Lehet, hogy Ön is többfajta hatóanyagot ismer, mint a sildenafil, a vardenafil, a dapoxetine. Engedje meg, hogy most a weboldalunkon is eladó tadalafil hatóanyagú potencianövelőket ismerhesse meg részletesebben.

Egyik legfontosabb tulajdonsága- amiben népszerűsége is rejlik-, hogy hihetetlen hosszú hatóidővel bír.Tudnia kell, hogy az átlagos hatóidők 4-8 órában számolhatók. Ezzel szemben a tadalafilt tartalmazó potencianövelő termékek általában 48 órán keresztül képesek potencianövelő hatást kiváltani.

Szokták hétvégi tablettaként is emlegetni, mivel akár egy egész hétvégét is eltölthet egy tabletta bevételével úgy, hogy közben nem kell azon aggódnia, hogy mit fog produkálni az ágyban.

minőségi tadalong vásárlás

Kétféle eset szokott előfordulni, amikor egy férfi recept nélküli tadalafil vásárlás mellett dönt:

 1. tapasztalta magán erektilis diszfunkciót, vagyis merevedési zavart és nem szeretné, hogy ez megismétlődjön és szégyenben maradjon.
 2. nincs merevedési zavara, de úgy érzi, hogy mehetne jobban is, minden vágya, hogy olyan szexuális teljesítményt nyújtson, amellyel nem csak saját maga lesz elégedett, de párja is egekbe fogja érte magasztalni.

Legyen bármelyik élethelyzet is Önnél, attól nem kell tartania, hogy rossz választás a tadalafil vásárlás! Ma már ezerszer megbízhatóbb termékek vannak, mint korábban és egyáltalán nem igaz, hogy magas a mellékhatások előfordulásának a kockázata. Az eredeti jó minőségű termékek különösen ritkán okozhatnak mellékhatást, csupán elenyésző eset számban, akkor sem komolyabb tüneteket. 

Hogyan működik a tadalafil hatóanyag?

A hatóanyag szexuális inger hatására lép működésbe, úgy, hogy a hímvessző simaizomzatát elernyeszti, ami vérbőséget okoz a barlangos testekben, így létrehozva az erőteljes és tartós merevedést. 

Ne hétköznapi erekcióra számítson, hanem sokkal karakánabb, erőtől duzzadóbbra, amivel képes hölgy partnerét ámulatba ejteni és akár többször is orgazmust okozni. Olcsó Tadalafil rendelés esetén vegye figyelembe, hogy egy tabletta 36-48 óráig fejti ki hatását.

Mit érdemes tudni a használatról?

 • fontos, hogy 24 órán belül ne lépje túl a megengedett mennyiséget 1 szem/1 adag zselé. (20-40 mg)
 • más potencianövelőkkel szemben nem befolyásolják az étkezéssel kapcsolatos körülmények, bátran ehet, akár zsírosabb ételeket is.

Ha nem szeretne több kudarcot, kényelmetlenséget az ágyban, csak elsöprő sikereket, akkor eredeti tadalafil rendelés esetén nem fog csalódni! Próbálja ki minél hamarabb, hogy saját bőrén is megtapasztalja mire lesz képes a segítségével!

Tadalafil termékek kiszállítása gyorsan

Milyen tadalafil tartalmú potencianövelők kaphatók?

A leghíresebb és Magyarországon is hivatalosan engedélyezett készítmény a Lilly Cialis 20mg, de vannak ennél olcsóbb, szintén megbízható készítmények.

A generikus termékek nagyszerűsége abban rejlik, hogy ugyanazt a hatóanyagot tartalmazzák, ugyanabban a mennyiségben, mint az eredeti referencia készítmény, de sokkal olcsóbb áron vásárolhatók, mivel más gyártó hozza forgalomba.

Ilyen generikus termékek a következők: Tadalong 40mg, különböző tadalafil tablets, Tadalista, Tadaslow, Tadarise, Vidalista. Vagy éppen a tadalafil zselé változtat, az Apcalis SX 20mg zselé.

Az olcsó tadalafil ár annak köszönhető, hogy nincsenek rejtett reklámköltségek, nem kell megfizetni a márkanevet.

Önben is lehetnek kétségek a termékek eredetisége felől, mert rengeteg rémtörténetet hallani Tadalafil vásárlása esetén, hogy sokan nem az eredeti hatóanyaggal bíró tablettát kapták online Tadalafil rendelés esetén. 

Legyen mindig óvatos és nézzen utána, hogy honnan is rendel, ma már árösszehasonlító oldal is rendelkezésére áll, hogy mindenki megtalálja a számára legjobb és legkedvezőbb ajánlatot.

Kell-e mellékhatástól tartania tadalafil hatóanyagot tartalmazó tabletta szedése esetén?

Javasoljuk, hogy kerülje el a következőket:

 • alkohol, – drogfogyasztás
 • magas koffeintartalmú italok

Amennyiben betart minden szedésre vonatkozó előírást, úgy csupán elenyésző számban és mértékben fordulhat elő mellékhatás, ami lehet:

 • fejfájás
 • az orr eldugulása
 • a bőr vagy az arc kipirosodása
 • fényérzékenység

A tadalafil hatóanyag képes kölcsönhatásba kerülni a nitrátokat tartalmazó gyógyszerekkel, így azok szedése esetén nem javasolt a használat.

Ami még kizáró ok lehet:

 • szív, – és érrendszeri megbetegedésben szenved
 • magas vérnyomásban szenved 
 • vese, – máj problémái vannak
 • öröklött szembetegsége van

Ha szeretne egy önfeledt hétvégét, amikor nincs lehetetlen az ágyban, amikor semmi másra nem kell gondolnia és nem kell semmin aggódnia, csak a szexre koncentrálni, akkor az olcsó tadalafil vény nélkül rendelés tökéletes megoldás lehet.

Mind a(z) 6 találat megjelenítve

Shopping Cart
error: Védett tartalom!!
Scroll to Top